top of page

Online oudercontacten KLEUTERSCHOOL te reserveren via Bookings

Wij kiezen er opnieuw voor om de afspraken te plannen via Bookings van Office daar dit een geïntegreerd geheel vormt met onze Office365-werking. Bookings is een eenvoudig online hulpmiddel om activiteiten te plannen.

Op dit ogenblik staan enkel de oudercontacten van de KLEUTERSCHOOL open.

De oudercontacten van de lagere school vonden plaats op 21 en 22 februari 2022.

Via Bookings bent u in de mogelijkheid zich te registeren voor een oudercontact voor alle kleuterklassen:

maandag 7 maart  (tussen 16.15u en 20.15u)

dinsdag 8 maart  (tussen 16.15u en 20.15u)

HOE EEN TIJDSTIP RESERVEREN VIA BOOKINGS: 

 

Op donderdag 24 februari om 20.00 uur zetten wij onze schoolwebsite open en kan iedereen starten met inschrijven.

 • Via de link komt u op onze Bookingspagina terecht.

 • Kies helemaal bovenin de juiste KLAS uit de lijst, (kies de klas van uw zoon/dochter en ga daarna naar de maand 'maart' op de kalender)

 • U kiest de gewenste dag:

  • maandag 7 maart: 1ste kleuterklas hoofdschool, 2de kleuterklas hoofdschool en 2de/3de kleuterklas Westhoekschooltje

  • dinsdag 22 februari: alle kleuterklassen

 • U duidt het gewenste uur aan,

 • U vult uw volledige naam, mailadres en GSMnummer in,

 • U vult de volledige naam van uw zoon/dochter in.

 • U kan, indien gewenst, nu reeds vragen voor de leerkracht achterlaten. Tijdens het oudercontact kunnen we o.a. over die vraag in gesprek gaan.

 • Vergeet zeker niet op ‘Reserveren’ te klikken en te wachten tot u een bevestiging ziet.

 • Wenst u nog een reservatie te doen? Klik dan op 'nieuwe reservatie' en refresh(vernieuw) daarna even uw venster om fouten met reeds gekozen uren te voorkomen.

 

Als u op het einde geen bevestiging te zien krijgt en geen mail in uw mailbox ontvangt, kunt u het best nog een keer opnieuw proberen of contact opnemen met de directeur. (Kijk zeker ook je spam/ongewenste mailbox nog eens na.)

 

U kan slechts 1 optie aanduiden. Dit is dan ook het uur dat u wordt verwacht op het oudercontact. Noteer uw keuze goed. De keuze die u maakte zal meteen na uw bevestiging verdwijnen als optie voor alle andere ouders. Wacht dus niet te lang om uw keuze te maken opdat u een passend moment kan vinden. Onmiddellijk na uw bevestiging zal er een mailtje in uw mailbox terechtkomen met daarin de link naar het oudercontact. Wij zorgen ook nog voor een herinnering via mail de dag voor het oudercontact.

 

Slaagt u er niet in om online een afspraak vast te leggen, kom dan even langs op school, dan trachten wij een handje toe te steken bij het inschrijven.

 

Enkele algemene afspraken:

 • Alle oudercontacten vinden ONLINE plaats.

 • Het is geenszins de bedoeling dat kinderen mee het oudercontact volgen. Tijdens een oudercontact gaat de leerkracht persoonlijk met u als ouder in gesprek.

 • Uiteraard mogen beide ouders aan het gesprek deelnemen.
  Wij moedigen ook gescheiden gezinnen aan om samen het oudercontact te volgen. Dit is steeds in het belang van de communicatie en van uw zoon/dochter.
  U kan de link van het online oudercontact naar de andere ouder sturen. Geef het gerust aan als u liever heeft dat wij dit doen.

  Voor elk gesprek voorzien wij één kwartier. Wij rekenen erop dat u, samen met ons, waakt over het vooropgestelde tijdschema.

 • Wij hebben oog voor ouders waarbij het moeilijk is om een boodschap over te brengen (Vanuit de school of vanuit de ouders of vanuit de externe partners of ...). Gaat u liever met ons 'live' in gesprek, dan kan dat na overleg met onze directeur.
  Gaan wij liever live met u in gesprek, dan zullen we u daar zeker toe contacteren. Een live gesprek vindt op school plaats in een voldoende geventileerde ruimte met respect voor alle covid-maatregelen op een andere dag en tijdstip.

 • Er kan eveneens een afspraak gemaakt worden met de zorgcoördinator (juf Hilde), gymleerkracht (Meester Michiel) of directeur.

Wij hopen op deze manier de oudercontacten op een veilige en fijne manier te kunnen organiseren.

Met vriendelijke groeten,

Directie en leerkrachten VBS Scheldewindeke

Via deze link komt u op de Bookingspagina

terecht om een oudercontact te reserveren.

Bookings KO how to
bottom of page