top of page

Oudercontacten te reserveren via Bookings

Wij kiezen er voor om de afspraken te plannen via Bookings van Office daar dit een geïntegreerd geheel vormt met onze Office365-werking. Bookings is een eenvoudig online hulpmiddel om activiteiten te plannen.

Via Bookings bent u in de mogelijkheid zich te registeren voor een oudercontact op 

op donderdag 29 juni  (tussen 15.45u en 20.00u).

Dit oudercontact is op uitnodiging van de leerkracht en dus facultatief indien u geen uitnodiging met aandrang ontvangt!

Ouders die vrijblijvend uitgenodigd worden, hebben de keuze al dan niet op het oudercontact in te gaan. Deze ouders hoeven zich dus echt geen zorgen te maken en hoeven zich in geen geval verplicht te voelen om een afspraak te registreren. Wij begrijpen dat iedereen graag even hoort hoe knap zijn/haar zoon/dochter het gedaan heeft, maar dat geven we in de lagere school heel graag mee via het rapport.

 

Onze aandacht op het einde van het schooljaar willen we daarom zo sterk mogelijk richten naar de ouders die we met aandrang uitnodigen.
Ouders die met aandrang uitgenodigd worden, verwachten wij zeker op het oudercontact.

Een oudercontact met aandrang wil niet zeggen dat dit een negatief oudercontact wordt. Al onze oudercontacten staan in het teken van onze leerlingen, uw kind, en willen wij ten allen tijde op een positieve manier en met de nodige zorg behandelen. Alleen vraagt een oudercontact met aandrang meer tijd, welke we jullie zeker willen reserveren.

 

Er kan eveneens een afspraak gemaakt worden met de zorgcoördinator, gymleerkracht of directeur.

Op donderdag 15 juni om 19.00 uur zetten wij onze schoolwebsite open en kan iedereen starten met inschrijven.

-    U kiest als ouder eerst de juiste leerkracht uit de lijst en duidt het gewenste uur aan.
Twijfelt u bij wie u moet reserveren? Kijk dan op de voorzijde van de brief wiens naam er genoteerd staat. Dit is de leerkracht bij wie u reserveert.
-    U vult uw volledige naam, mailadres en gsmnummer in.
-    U vult de volledige naam van uw zoon/dochter in.
-    Vergeet zeker niet op ‘Reserveren’ te klikken, even geduld te hebben en te wachten tot u een bevestiging ziet

 

Als u op het einde geen bevestiging te zien krijgt en geen mail in uw mailbox ontvangt, kunt u het best nog een keer opnieuw proberen of contact opnemen met de directeur.

 

U kan slechts 1 optie aanduiden. Dit is dan ook het uur dat u wordt verwacht op het oudercontact. Noteer uw keuze goed. De keuze die u maakte zal meteen na uw bevestiging verdwijnen als optie voor alle andere ouders. Wacht dus niet te lang om uw keuze te maken opdat u een passend moment kan vinden. Onmiddellijk na uw bevestiging zal er een mailtje in uw mailbox terechtkomen met daarin de link naar het oudercontact. Wij zorgen ook nog voor een herinnering via mail één dag voor het oudercontact.

 

Slaagt u er niet in om online een afspraak vast te leggen, kom dan even langs op school, dan trachten wij een handje toe te steken bij het inschrijven.

 

Enkele algemene afspraken:

→    We hopen dat beide ouders samen aan het gesprek deelnemen.

We verzoeken u om uw zoon/dochter niet mee te brengen naar het gesprek. Het is immers een oudercontact en soms dienen er dingen besproken te worden die voor kinderen moeilijk te begrijpen/verwerken zijn. Wij rekenen hiertoe op uw begrip en medewerking.
Heeft u geen opvang? De kinderen mogen tijdens het oudercontact op de speelplaats wachten. Zolang de opvang loopt, worden ze opgenomen onder het toezicht van de opvangdames van de gemeente. Na de opvang wordt er geen toezicht voorzien.

→    Het oudercontact vindt plaats in de klas van uw zoon/dochter.
→    Wees tijdig aanwezig en help ons, samen met u, de afgesproken tijd (15 minuten) te respecteren.

We hopen opnieuw op een succesvolle regeling van de online oudercontacten.

 

Wij herhalen nog even dat dit oudercontact facultatief is wanneer u niet met aandrang uitgenodigd werd.

Met vriendelijke groeten,

Directie en leerkrachten VBS Scheldewindeke

De oudercontacten vinden plaats, in de klas van uw zoon/dochter,

op donderdag 29 juni  (tussen 15.45u en 20.00u).

Klik hier om uw oudercontact te reserveren.

bookings uitleg_page-0001.jpg
bottom of page